Verzenden & Retourneren | Donder babykleding
Webshop Donder | babykleding

Verzenden & Retourneren

Webshop voor baby- en kinderkleding | Donder Webshop voor baby- en kinderkleding | Donder Webshop voor baby- en kinderkleding | Donder Webshop voor baby- en kinderkleding | Donder Webshop voor baby- en kinderkleding | Donder

Verzenden & Retourneren

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen (binnen NL):

€ 2,99 voor bestellingen onder de € 20,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 20,-

De verzendkosten voor België bedragen:

€ 5,99 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Bedenktijd/retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Je hebt de mogelijkheid om binnen 28 dagen na je bestelling de producten te retourneren.

Retourneren gaat als volgt:

U kunt het pakket in de originele verpakking of iets soortgelijks naar ons opsturen. Nadat wij het pakketje ontvangen hebben, wordt het door ons geïnspecteerd. Na goedkeuring storten wij het bedrag terug op uw rekening.

De klantenservice is te bereiken via onderstaande mailadres en telefoonnummer.
Email: info@donder.com
Telefoonnummer: +31621647889

Retouren kunnen worden gestuurd naar onderstaand adres:
Donder.com
Truyenhoekweg 1
6004 PV, WEERT
Nederland

Of aangemeld via ons retourportaal:
https://donder.shipping-portal.com/rp/

De klantenservice is bereikbaar op de volgende dagen:
maandag t/m vrijdag: 10:30 – 18:00 uur
zaterdag & zondag : 12:00 – 17:00 uur

Om u retour te kunnen verwerken ontvangen wij graag de gegevens van uw bestelling:
* Ordernummer
* Artikel
* Reden van retour

Let op:
* Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd.
* Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen.
* Als je een bestelling retourneert gelieve de pakbon en/of het retourformulier toe te voegen.
* Bewaar het verzendbewijs
* Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt zal binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag worden terugbetaald
* afgeprijsde artikelen kunt u niet terug sturen of ruilen

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Winkelwagen
Scroll naar top