Heb je een vraag?

Voor al jouw veelgestelde vragen kan je ook terecht bij onze FAQ

Bekijk onze FAQ

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder! Bekijk hieronder de veelgestelde
vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Door hier te klikken kan je naar je eigen account gaan. In dit account kan je alle bestellingen volgen & retours aanmaken.

Je bestelling duurt normaliter 1 tot 2 dagen voor je hem in huis hebt. Bestellingen die op maandag t/m zaterdag voor 17:00 worden besteld, kunnen diezelfde dag nog met de zending van PostNL mee. Bestellingen die op zondag en op alle dagen na 17:00 worden geplaatst worden direct ingepakt en gaan met de zending van de volgende dag mee. PostNL levert pakketjes van maandag t/m zaterdag en brievenbus pakketten van dinsdag t/m zaterdag. Dit kan dus betekenen dat een brievenbus pakket welke op vrijdag na 17:00 is besteld pas op dinsdag geleverd wordt.

Heb je per ongeluk een foute maat of kleur besteld? Door contact met ons op te nemen kunnen wij je mits de bestelling nog niet verzonden is, makkelijk helpen het item te ruilen of de bestelling te annuleren.

Via je Shopify account kun je je retour aanmelden binnen 14 dagen.

Als je een account aanmaakt met het e-mailadres waarmee je hebt besteld, staan je bestellingen automatisch in je account.

Na goedkeuring kun je je pakketje retour sturen bij een verzender bij jou in de buurt.

Artikelen uit de outlet, gedragen of beschadigde artikelen, artikelen ruikend naar parfum / ruikend naar zweet / of andere geuren waaruit blijkt dat het item niet meer in nieuw staat verkeerd kun je niet retour sturen.

e ontvangt per mail een verzendbevestiging, hierin staat ook de track and trace waarmee je je bestelling kan blijven volgen.

Het kan zijn dat deze worden tegengehouden door de spamfilter van je e-mailprogramma. Wij raden je aan je spambox van je email te bekijken. Wellicht dat onze orderbevestiging daar in terecht is gekomen. Mocht je daar de mail niet kunnen vinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het kan zijn dat het item wat je wilt bestellen momenteel niet op voorraad is, maar binnenkort weer word aangevuld op onze website. Voor deze updates adviseren we je om onze social media in de gaten te houden! Producten uit onze sample sale worden helaas niet meer aangevuld. 

Met Google Pay of Apple Pay  koppelen gebruikers gemakkelijk hun eigen betaalpas aan een Android-smartphone, in de Wallet-app. Vervolgens kunnen ze, contactloos betalen in winkels en webshops.


Rond je bestelling af en kies Pay als betaalmethode, hierna worden je betaalkaarten geopend. Bevestig je identiteit met Face ID of Touch ID en direct wordt de betaling uitgevoerd

nadat je je bestelling bevestigd ontvang je nog een email met de informatie en track en trace code van je bestelling.

Selecteer je type kaart en vul je kaart gegevens in. Klik op ‘volgende’, hierdoor kom je op de pagina ‘bestelling controleren & versturen’ nadat je je bestelling bevestigd ontvang je nog een email met de informatie en track en trace code van je bestelling.

Het kan helaas eens voorkomen dat we een verkeerde kleur of maat hebben verzonden.

We willen je vragen om dan contact op te nemen met onze klantenservice zodat we dit meteen voor je kunnen oplossen!

Wij werken samen met Post-nl en deze bieden de volgende mogelijkheden.

Ze komen de eerst volgende werkdag terug met je bestelling

De bestelling word afgeleverd bij de buren

De bestelling ligt klaar bij een post-nl punt bij jou in de buurt.

Wanneer je jouw bestelde artikel(en) wilt retourneren, ben je zelf verantwoordelijk voor het terugsturen en draag je de verzendkosten van de retourzending. De kosten van het retourneren zijn afhankelijk van de door jou gekozen verzendpartner.

Indien een retour buiten de aangegeven 14 dagen wordt geretourneerd, kunnen we het/de artikel(en) tegenhouden en/of helemaal niet terugbetalen. Voor een afgekeurde retour zijn de kosten voor het terugzenden van het pakket voor de klant.

Bij Donder staan we voor kwaliteit, dit betekend ook een soepel garantie beleid als het te maken heeft met de kwaliteit en fabricage van onze producten. Is er iets mis met een van onze producten, neem dan contact met ons op. We bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Defecten die niet onder de garantie vallen:

Wanneer het product defect is wegens normale slijtage kunnen wij dit helaas niet vergoeden.

Klachten waar wij geen vergoeding voor kunnen bieden zijn:

Normale slijtage

Door verkeerd of intensief gebruik

Overmatige transpiratie

Afgeven en verkleuring van kleding

Het pillen van kleding

Gebreken ontstaan door wassen of drogen

Gebreken ontstaan door externe invloeden, bijvoorbeeld wrijving, scherpe voorwerpen of chemicaliën

Gebreken aan water- en winddichtheid van kleding, tenzij strikt vermeld in de productomschrijving in onze webshop.